Поръчай Книга за времето

НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ – Книга за Времето;

Автори: Калина Стефанова, Бианка Йовова


Кой вариант на книгата желаете:

всички включват CD с медитации

Изберете начин на доставка:


За информация свързана с поръчките и доставката, моля позвънете на тел. 02 9744292 в работно време.


ЗА КНИГАТА

Книгата ще бъде полезна за всеки активен човек, който изпитва недостиг на време, и е готов да изследва както своите причини, така и своите способности, разширявайки хоризонта на уменията си в търсенето на партньорство с Времето.

„Нямам време да отделя време за това, как мога да имам повече време.“ – този затворен кръг, този модел и начин на живот е една от най-жестоките причини за недостиг на време и неудовлетвореност.

Можете да разчупите този модел! Отделете това време! Направете го съзнателно и нека времето, отдадено за четенето или слушането на тази книга, да е първата ви инвестиция във вашия личен проект „Имам време”.

Това е книга за нас и вас – хората, на които понякога (или може би твърде често…) не им стига времето за нещата, които искат, обичат и могат да правят. Това е книга за отношенията ни с Времето – можем ли да бъдем партньори, вместо противници. И как? В нея се говори за Времето като личност, която, ако се опитаме да си представим, застанала в опозиция срещу нас, може да се окаже, че твърде много си приличаме… И също, че като във всяка връзка между двама, ако положим усилия и се поинтересуваме от „другия”, ако бъдем участващи и даващи в партньорството, ще получим от тази „връзка” много повече, отколкото сме предполагали.

Днес успешната реализация в живота се свързва освен с коефициента на интелигентност (IQ), също така и с емоционалната интелигентност (EQ), която включва управление на емоциите, управление на стреса, управление на времето и т.н. Успехът е истински привлекателен, когато видимите постижения не са за сметка на вътрешната удовлетвореност.

Нов, нестандартен, забавен и едновременно с това напълно сериозен и практичен подход към темата за управление на времето ни.

Прочетете подробно за книгата тук.


ЗА АВТОРИТЕ

„Ние, авторите на тази книга, имаме общо с вас – хора, търсещи по-добри решения за управление на времето си.“

Калина Стефанова  е дългогодишен радио и телевизионен водещ с 20-годишна успешна практика и до днес. Позната е от ефира на радиата Тангра, FM+ и  Fresh, както и БНТ, ТВ7 и NOVA. Освен като радиоводещ, Калина работи и като консултант по публично поведение, говор и комуникация. Тя е сертифициран и практикуващ треньор по емоционална интелигентност, обучен от БИСЕИ. Често канен лектор на форуми за самоосъзнаване и здравословен начин на живот.

„Дълбоко вярвам в смисъла да откриваме, създаваме и бъдем себе си.”

Прочетете повече тук – https://tobekalina.com

Бианка Йовова  е психолог, холистичен психотерапевт и треньор по емоционална интелигентност. Работи в областите на стратегии за справяне със стреса и психосоматика – това е цялостен подход към здравето, чрез изследване на връзките между тяло, мислене, емоции и поведение. Практикува и популяризира психотерапията като метод за справяне с хронични здравословни състояния, както и за повишаване на личностната удовлетвореност.

„Животът е дълъг и можем да го променим толкова пъти, колкото имаме смелостта да го направим.“

Прочетете повече тук – http://biankayovova.com


Върни се към формата за поръчки оттук