Прехвърляне на видео касети

Прехвърляне на видео касети

Ние в Бо Студио разбираме уникалната стойност на всеки спомен и се отнасяме с вашите касети, така както обработваме и нашите лични видеозаписи.

Бо Студио предлага презапис (прехвърляне) на семейни или фирмени записи от видео касети и кинокамери в подходящ за гледане цифров формат.

При нас можете да разрешите и много нестандартни казуси, свързани с обработка на видео – прекодиране от NTSC  към PAL и обратно, избор и монтаж на специфични кадри или епизоди от видеоматериала ви, обединяване на части от записи.

Бо Студио работи със следните формати:

 

от VHS на DVD

VHS на DVD

от S-VHS на DVD

S-VHS на DVD

от VHS-C на DVD

VHS-C на DVD

от Betamax на DVD

Betamax на DVD

от MiniDV на DVD

MiniDV на DVD

от Video8 на DVD

Video8 на DVD

от Hi8 на DVD

Hi8 на DVD

от Digital8 на DVD

Digital8 на DVD

 

Какво ви предлагаме ние от Бо Студио

Икона на видеокамера
Опит, техника и професионализъм
Нашето студио разполага с богат опит, необходимата техника и професионални умения за най-доброто възпроизвеждане, цифровизиране и по-нататъшна обработка на вашите видеозаписи. Можем да изпълним идеите, които имате, за да разполагате отново с архивните кадри, заснети преди години.

Комбиниране на видоматериали
Клиентски ориентирани услуги
Ние ще свалим всички материали и ще ги комбинираме според вашето желание. От множество кратки видезаписи, ще изработим един или няколко, според обема и тематиката на материала. Можем например да обединим видео от няколко VHS касети в един файл или да разделим дългите записи в по-кратки файлове.

Контрол на качеството на видео материала
Работим с вашето видео реално, без автоматизация
Нашите видеомонтажисти преглеждат записите и осигуряват максимално качество на услугата. Отстраняват се увредени или некачествени части от записа и при необходимост се прилагат корекции върху звука и картината. Вие получавате и заплащате само желания материал.

икона на студио
Услугата се извършва изцяло в нашето студио
Всички етапи от процеса по прехвърляне на видеокасети на диск са конфиденциални и се извършват само в нашето студио. Ние не използваме външни фирми-изпълнители. Цялата обработка се извършва от нашите специалисти, с което гарантираме, че вашите ценни кадри ще бъдат съхранени по най-добрия начин.