Имате ли снимки и видео от абитуриентски бал?

Най-бързите абитуриенти качиха в мрежата снимки и видео от бала си още в нощта на бала, други го направиха в следващите няколко дни, но има и такива, които не бързат, защото знаят, че снимките стават много по-интересни за гледане, след като събитието вече е отминало някъде назад във времето.
Какво може да направи Бо Студио за вашите спомени днес?


Ако някой ви е снимал с камера, можем да прехвърлим и запишем видеото на DVD диск с отпечатана върху него ваша снимка и надпис. Ще размножим този диск в необходимото ви количество, така че да подарите на роднини, приятели или други абитуриенти, които са попаднали във вашите кадри.
В допълнение можем да направим кратък клип, който в рамките на времетраенето на една любима ваша песен, да показва най-впечатляващите кадри от заснетото видео, като ви дава възможност да покажете на бъдещите си гости само най-интересното от бала, без да ангажирате голяма част от вечерта с гледане на целия запис.
Ако имате огромно (или не чак толкова) количество снимки направени от различни хора и все не ви остава време да ги прегледате и отсеете най-добрите, можете да оставите това на нас. Само ни покажете кои са „главните герои“ и ние ще се погрижим да имате подборка от най-хубавите моменти, без повтарящи се кадри, без снимки не на фокус и без хора със затворени очи. Нещо повече, можем да направим чудесно слайд-шоу, отново на фона на любима музика и с приятни плавни преходи между кадрите, за да се наслаждавате на съдържанието само с едно зареждане на диска.
Не пропускайте и възможността да зарадвате най-близките си – родители, баби и дядовци, като им подарите едно копие за спомен. То ще бъде подходящо оформено, с отпечатана ваша снимка върху диска и кутия за DVD с тематична дизайнерска обложка.
Ако вече сте подбрали на компютъра си най-хубавите снимки, но като нас споделяте идеята, че най-трайни са отпечатаните на хартия копия, можем да ви изработим книга – фотоалбум с избрана от вас фонова тематика и с много допълнителни хрумвания, за да се превърне тя в нещо, което ще можете с гордост да показвате на децата си, когато дойде време за техния абитуриентски бал.

Какво ли ще предлага БО СТУДИО тогава? Едва ли можем да предположим до каква степен ще са се развили технологиите и как хората ще съхраняват спомените си след време. Едно е сигурно, винаги ще създаваме красиви и качествени неща, защото обичаме това, което правим.

Send to Kindle

Вашият коментар