Какво друго освен презапис на видеокасети върху диск?

Прехвърляне на видеокасети върху DVD

Презапис на видеокасети върху диск е услуга на БО СТУДИО, при която клиентите получават прехвърлена на DVD информацията, която досега са съхранявали на касета. Какво още предлагаме успоредно с това прехвърляне ще разберете от тази статия.

Прехвърлянето на видеозаписи от касета върху диск означава те да бъдат цифровизирани, което позволява след това всякакви допълнителни обработки на „суровия“ материал.
Първо ще изброим услугите, които извършваме по подразбиране и които са включени в стандартната цена за прехвърляне.
Това са преглед и подобряване доколкото е възможно на качеството на целия материал. Регулиране силата на звука, проследяване за наличие на звук и в двата стерео канала, плавни преходи при сривове на звука. Цветови корекции на цялостната тоналност, ако се налагат. Отстраняване на изцяло незаснети участици с черен или бял екран без картина, както и снимане при забравена включена камера или без да е махната капачката на обектива. Добавяне на плавни преходи при загуба на картината. Оформяне на начало и край. Изработка на меню, където видеозаписите се състоят от ясно разграничими събития. Запис на оформения готов видеоматериал на DVD с директен печат върху диска на тематично изображение и надписи за съдържанието му.

Нека изброим и някои услуги, свързани с обработка и монтаж на видео, които можете да ползвате по ваше желание, при допълнително заплащане.
Това са детайлен видеомонтаж с или без ваше присъствие, съчетаване на снимки и видео от различни източници, добавяне на музика в съответствие с вкусовите предпочитания на клиентите, добавяне на начални надписи, финални надписи и субтитри. Синхронизиране на видеозаписи от няколко камери. Включване на анимация и ефекти. Изработка на кратък художествен клип, отразяващ по ефектен начин акцентите на събитието. Оформяне на филм с подбор на най-интересното от съдържанието в рамките на времетраене, което клиентът посочи. Дизайн и отпечатване на подходящи изображения, както върху диска, на който ще бъде записан готовият материал, така и върху обложка за DVD кутия, за да придобие вашето видео вид на завършено художествено произведение.

Send to Kindle

Вашият коментар