Конвертиране на видео файлове

Конвертиране на видео файлове

Mini DVD Disc
Прехвърляне от камера с хард диск
Прехвърляне на  видео от флаш памети

Цифровите видео камери са изключително удобни и лесни за употреба. С едно натискане на бутона записвате часове видео, без да сменяте касети, директно върху хард диска. Всичко е чудесно, до момента в който паметта се напълни и вие трябва да свалите записите, за да продължите да снимате.

Какво се случва. ако нямате необходимите умения и свободно време, за да прехвърлите вашите видео материали на компютър? В действителност, повечето достъпни видео обработващи програми, дори не са съвместими с новите формати с които работят тези камери. Как да споделите заснетите кадри със семейството и приятелите?

Най-често нашите клиенти са затруднени от обема на материалите и специфичния формат на файловете. На пазара има много различни модели видеокамери, използващи различни типове памет и компресия на файловете. В повечето случаи, се нуждаете от специална програма, дори само за да гледате тези файлове на домашния си компютър.

Друга особеност при новите камери е, че можете да запишете 20-30 или дори до 80 часа видео на хард диска. И разбира се това е чудесно, докато не настъпи момента да прегледате, обработите и архивирате тези материали.

Какво ви предлагаме ние от Бо Студио

Цифрово видео
Конвертиране на видео файлове от всички видове карти памет, МiniDVD дискове и камери с хард диск
Нашето студио разполага с модерна техника и софтуер за обработка на различни видеоформати, както и с екип от специалисти с дългогодишен опит в областта на видео услугите. Можем да прехвърлим вашите цифрови видео файлове на флаш памет, външен диск или DVD в удобен за вас формат.

Комбиниране на видоматериали
Услуга напълно съобразена с вашите нужди
Ние ще свалим всички материали и ще ги комбинираме според вашето желание. От множество кратки видеофайлове, ще изработим един или няколко диска, според обема и тематиката на записите. Можем например да обединим материала от няколко MiniDVD диска на един единствен диск.

Контрол на качеството на видео материала
Без автоматизация на процеса
Всеки видеоматериал се преглежда от монтажист, за да гарантираме високо качество на услугата. Отстраняват се увредени или некачествени части от записа и при необходимост се прилагат корекции върху звука и картината. Вие получавате и заплащате само желания материал.