БО СТУДИО ви кани в БО ХОБИ на 1-ви юни!

Бо Хоби е магазин, който предлага конструктори Лего, пъзели, настолни игри и карти за игра – чудесни идеи за подарък на 1-ви юни, деня на детето. Както можете да се досетите от името, Бо Хоби е партньор на Бо Студио. Това е специализиран хоби магазин, който дава възможност за покупки както на място (в близост до Метростанция „Младост-1“), така и чрез интернет магазин. В Бо Хоби ще намерите най-богатия избор на LEGO конструктори и отделни LEGO части по избор, както и най-разнообразната колекция от пъзели на известни марки – Ravensburger, Educa, Jumbo, Schmidt, Heye. В добълнени към това се предлагат най-популярните настолни игри като Скрабъл, Монопол, Лабиринт, Скотланд ярд, Активити и други. За картоиграчите има уникален набор от тестета с карти за игра на австрийската фирма Piatnik.

Заповядайте на 1-ви юни в малкия пъстър магазин, който много деца наричат „Царството на ЛЕГО“ или се възползвайте от бърза и безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Доставката на поръчки под тази стойност е само 3 лв., както за София, така и за цялата страна.

Бо Студио и Бо Хоби са партньори, изповядващи едни и същи принципи в работата и в отношението към клиентите, ето защо, можете да очаквате отзивчивост, коректност и лично отношение.

Send to Kindle
С етикет: ,

Вашият коментар