Интернет страницата е дом, а посетителите са наши гости.
Разгледайте, коментирайте, дайте съвети как можем да се обзаведем по-добре. Ако сме ви симпатични и искате да ни посещавате по-често, направете така, че да се чувствате уютно, когато сте ни на гости.

Ще заснемете ли вашето Хелоуин парти тази година?
Увековечете тези моменти, струва си! Ще видите, че когато след години се съберете с приятели и пуснете записа, ще се посмеете от сърце.  Снимайте на воля, за да е сигурно, че не сте пропуснали някой забавен момент, а после оставете в ръцете (и фантазията) на нашия видеомонтажист да подбере най-впечатляващите кадри. Изберете си музика за озвучаване, включете се, ако имате ваши идеи и ние
ще ви направим истински филм, с който да забавлявате гостите си по Коледа например. От вас очакваме да измислите заглавието 🙂

Костюмите, настроението и обстановката на този празник наистина дават подходящ материал, за да се получи интересен филм за спомен. После ще запишем този филм на диск с подходящо оформление – отпечатана снимка върху диска, тематична обложка за DVD кутията. Нещо повече, в Бо Студио предлагаме и размножаване на дискове в желаното от вас количество. Така всеки участник в партито ще има свое копие от записа.

А сега, време е да се костюмираме!

Снимахте ли докато пътувахте това лято или пътешествието все още ви предстои? Може би предпочитате почивка на едно място, без местене и промяна на обстановката, радвайки се на игрите на децата си? Каквито и летни спомени да уловите с вашата видеокамера, ние можем да направим преглед и подбор на заснетото видео, да го прехвърлим и запишем на диск, като добавим любимата ви музика, надписи и тематична обложка.

За по-взискателните си клиенти изработваме кратка версия, която в рамките на желано от тях времетраене, отразява само най-интересните и вълнуващи моменти от пътуването или почивката. Предлагаме също размножаване на дисковете, така че всеки от приятелите или роднините ви да получи копие от заснетото и да оцени усилието, което сте направили, за да съхраните емоциите, преживяни заедно.
Лятното видео е като да си съберете дърва за зимата – спомени, които ще ви топлят в студените зимни вечери.

Ще лакирате ли дисковете си? Въпрос, който често задаваме на клиентите с малки тиражи CD или DVD, но повечето от тях съвсем разбираемо се затрудняват с отговора, тъй като не знаят какво всъщност означава това.

В тази статия ще ви запознаем накратко с една от технологиите за отпечатване на изображение върху диск и ще ви дадем насоки кога е добре да се възползвате от допълнителната услуга – лакиране на дискове. Прочетете повече ›

Това заглавие не е плагиатство на гърба на Сър Тери Пратчет, а начин да засвидетелстваме уважението си към него, като го цитираме.

Нашата работа често е свързана с истории от света на диска, но не в преносния, а в съвсем прекия смисъл. Ние, в Бо Студио, ежедневно боравим с диска – записваме го, проверяваме съдържанието, което сме създали, подготвяме и отпечатваме надписи и изображение върху него, опаковаме го в джобчета или кутийки, доставяме го на клиента и въобще, живеем заедно с него в света на диска. Прочетете повече ›

Най-бързите абитуриенти качиха в мрежата снимки и видео от бала си още в нощта на бала, други го направиха в следващите няколко дни, но има и такива, които не бързат, защото знаят, че снимките стават много по-интересни за гледане, след като събитието вече е отминало някъде назад във времето.
Какво може да направи Бо Студио за вашите спомени днес?

Прочетете повече ›


Новата VIP технология, както с гордост я наричат създателите. „VIP“ е и съвпадение, и чудесно хрумване за наименованието на новия продукт „Video-In-Print ®“ на американската компания Americhip.  Тя притежава патента за дизайна и разработването на първото интерактивно HD видео, което гледате на изключително тънък дисплей, вграден в печатни издания. VIP вероятно е само началото на това, как в бъдеще видеото ще бъде интегрирано в печатната реклама, в обучителните материали, а защо не и в ежедневните предмети. Прочетете повече ›

Бо Хоби е магазин, който предлага конструктори Лего, пъзели, настолни игри и карти за игра – чудесни идеи за подарък на 1-ви юни, деня на детето. Както можете да се досетите от името, Бо Хоби е партньор на Бо Студио. Това е специализиран хоби магазин, който дава възможност за покупки както на място (в близост до Метростанция „Младост-1“), така и чрез интернет магазин. В Бо Хоби ще намерите най-богатия избор на LEGO конструктори и отделни LEGO части по избор, както и най-разнообразната колекция от пъзели на известни марки – Ravensburger, Educa, Jumbo, Schmidt, Heye. В добълнени към това се предлагат най-популярните настолни игри като Скрабъл, Монопол, Лабиринт, Скотланд ярд, Активити и други. За картоиграчите има уникален набор от тестета с карти за игра на австрийската фирма Piatnik.

Прочетете повече ›

Прехвърляне на видеокасети върху DVD

Презапис на видеокасети върху диск е услуга на БО СТУДИО, при която клиентите получават прехвърлена на DVD информацията, която досега са съхранявали на касета. Какво още предлагаме успоредно с това прехвърляне ще разберете от тази статия.

Прочетете повече ›

Кои са най-невероятните търсения, по които клиентите ни откриват в интернет, когато искат да прехвърлят видеозаписи върху диск?

прехвърляне на видеозаписи върху диск

Прочетете повече ›

видеозаснеманеМоже и да не сте си задавали този въпрос, но вероятно ще ви е интересно да научите какво най-често заснемат хората, когато разполагат с видеокамера.

Информацията, която ще предложим тук се базира на работата ни с клиентски видеоматериали, предоставени ни за прехвърляне от видео касети на диск – една относително рядка и уникална услуга, предлагана от Бо Студио.

Прочетете повече ›