Експресните поръчки не са това, което бяха

„Традициите не са това, което бяха.“ Така гласеше реклама от близкото минало, а сега съвсем актуално бихме могли да кажем: „Експресните поръчки не са това, което бяха.“

Ако поровите в архивите, вероятно ще откриете информация за трите вида поръчки, съществували в древността: експресна, бърза и нормална. Това са били синонимите на  „днес“, „утре“ и „вдругиден“, но в наши дни такива поръчки вече няма.

Нормални са заявките, които очаквате да изпълним утре, а бързи са тези, които искате да са готови още днес. Експресни поръчки съществуват само в полето на фантазията – тях се надявате да сме предвидили и подготвили още преди да ни се обадите.

Ние в БО СТУДИО, ще направим експеримент, чиято цел е най-вече да установим наистина ли спешните неща са спешни или просто живеем в твърде експресен свят, които не ни позволява да се отпуснем, и да си позволим да правим нещата по-спокойно, дори и тогава, когато не бързаме чак толкова.

Актуалните ни цени, можете да видите тук. До 1-ви май ще изпълняваме всички поръчки максимално бързо по тези цени. Ако обаче прецените, че можете да изчакате повече от 5 работни дни, ще получите 10 % отстъпка от крайната сума.

Кои услуги влизат в тази оферта? Прехвърляне на видео и аудиозаписи от касети върху диск; видеообработка и видеомонтаж; тиражиране (размножаване) на дискове CD и DVD, включващо запис на информация, пълноцветен печат върху диск, дизайн и предпечат на обложки, кутии за дискове, както и други свързани услуги.

Ходът на времето не е такъв, какъвто беше. Вслушвайки се в тиктакането на дигиталните часовници, преместваме стрелката си с едно деление напред.  В рамките на експеримента, ще ви дадем възможност да заплащате нормална цена за поръчки, които ще изпълняваме бързо, а ще получавате отстъпка за неща, които смятате, че могат да изчакат.

Не бързайте, включете се!

 

Send to Kindle

Вашият коментар