Прехвърляне на видео касети

Прехвърляне на видео касети

Ние в Бо Студио разбираме уникалната стойност на всеки спомен и се отнасяме с вашите касети, така както обработваме и нашите лични видеозаписи.

В Бо Студио можете да прехвърлите лични или служебни записи от видео касети върху HDD, флаш памет, DVD диск или в друг, предпочитан от вас формат.

При нас можете да разрешите и много нестандартни проблеми, свързани с обработка на видео – промяна на формат от NTSC  към PAL и обратно, подбор на само на отделни кадри или епизоди от видеоматериала ви, сглобяване (обединяване) на части от записи.

Бо Студио работи със следните формати:

 

от VHS на DVD

VHS на DVD

от S-VHS на DVD

S-VHS на DVD

от VHS-C на DVD

VHS-C на DVD

от Betamax на DVD

Betamax на DVD

от MiniDV на DVD

MiniDV на DVD

от Video8 на DVD

Video8 на DVD

от Hi8 на DVD

Hi8 на DVD

от Digital8 на DVD

Digital8 на DVD

 

Какво ви предлагаме ние от Бо Студио

Икона на видеокамера
Професионална техника
Нашето студио разполага с модерна техника и богат набор от различни видео устройства и видеокамери, за да гарантираме възможно най-доброто възпроизвеждане на вашите видеокасети. Използваме само професионална техника и софтуер за цифровизация и допълнителна обработка на всички видеозаписи.

Комбиниране на видоматериали
Услуга напълно съобразена с вашите нужди
Ние ще свалим всички материали и ще ги комбинираме според вашето желание. От множество кратки видезаписи, ще изработим един или няколко, според обема и тематиката на материала. Можем например да обединим видео от няколко VHS-C касети в един файл или на един диск.

Контрол на качеството на видео материала
Без автоматизация на процеса
Всеки видеоматериал се преглежда от монтажист, за да гарантираме високо качество на услугата. Отстраняват се увредени или некачествени части от записа и при необходимост се прилагат корекции върху звука и картината. Вие получавате и заплащате само желания материал.

икона на студио
Услугата се извършва изцяло в нашето студио
Всички етапи от процеса по прехвърляне на видеокасети на диск, се извършват на място в нашето студио в Младост 1. Ние не използваме подизпълнители и външни услуги. Цялата обработка се извършва от нашите специалисти, с което гарантираме, че вашите скъпи спомени ще бъдат съхранени по най-добрия начин.