Видеозаснемане

Видеозаснемане на сватбени тържества

Цената на сватбените видеопакети зависи основно от класа и броя на използваните видеокамери и технически пособия. Според бюджета и изискванията за качество на картината може да избирате между няколко различни ценови пакета за видеозаснемане. Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

В цената на всеки видеопакет получавате:
 • Присъствие на оператора от дома на младоженеца до ритуала разрязване на сватбената торта, при продължителност до 10 часа.
 • Професионален видеомонтаж на целия заснет материал с цел постигане на завършен художествен филм.
  Това включва изрязване на несполучливите моменти, поставяне на подходящи преходи от сцена в сцена, добавяне на специални ефекти и надписи. Продължителността и стила на сватбения филм се уточняват с Вас предварително.
 • Озвучаване на сцени от филма с музика подбрана от вас и съобразена с темата и настроението на събитието.
 • Изработка на уникален видео клип, с най-добрите моменти от сватбеното тържество, монтиран в стил по ваш избор
  - без БАЗОВ ВИДЕОПАКЕТ
 • Изработка на меню за DVD и подменю с разделяне на материала на сцени, за по-бърз достъп до определени части от филма.
 • Два комплекта DVD с печат на дисковете и DVD кутия с авторски дизайн на обложката.
 • Версия на сватбения филм в HD разделителна способност на картината – само при HD пакетите.
 • Професионална консултация от екипа за всички обичаи и ритуали по време на тържеството.

SD Видеопакети

БАЗОВ ВИДЕОПАКЕТ • 450лв

Заснемане на сватбени тържества
Заснемането се осъществява с професионална видеокамера със стандартна разделителна способност – DVD качество (720×576), формат 4:3. Подходящ e за сватбени тържества с ограничен бюджет. При по-тъмни ритуални зали, църкви и ресторанти, препоръчваме използването на допълнително осветление.
В цената не е включена изработка на видео клип.

ВИДЕОПАКЕТ ПЛЮС • 560 лв


Заснемането се осъществява с професионална видеокамера със стандартна разделителна способност – DVD качество (720×576), формат 16:9. Този пакет е подходящ за сватбени тържества с ограничен бюджет. За вечерни сватби и при по-тъмни ритуални зали, църкви или ресторанти препоръчваме използването на допълнително осветление.

HD Видеопакети

HD READY ВИДЕОПАКЕТ • 700 лв


Заснемането се осъществява с професионална видеокамера с висока разделителна способност – HDV качество (1440×1080). Пакета покрива съвременните изисквания за качество на изображението. Предоставя детайлна и наситена картина. Подходящ избор за клиенти търсещи баланса между цена и качество.

FULL HD ВИДЕОПАКЕТ • 800 лв


Заснемането се осъществява с професионална видеокамера с висока разделителна способност – FULL HD качeство (1920×1080). FULL HD ВИДЕОПАКЕТ e правилният избор за младоженци с висок критерий за качeство. Тази техника гарантира кристална картина и звук. Широкоъгълната оптика позволява снимането в по-тесни пространства.

Допълнителни услуги:
 • Многокамерно заснемане – Заснемането с две или повече камери пресъздава по-пълноценно и артистично събитията и емоциите съпътстващи сватбеният ден. Може паралелно да се отрази подготовката на младоженеца и на булката. Създава се възможност докато една камера следи младоженците, друга да отразява реакциите на гостите. Заснемането с две и повече камери дава възможност за по-интересни снимачни планове, различни крупности и повече уловени емоции. Ако сте любители на кино визията, свържете се с нас за повече подробности.
 • CINEMA камера – Заснемането се осъществява с висок клас broadcast FULL HD видеокамера Cinema Canon-C100 или DSLR камера със сменяема оптика. Този модел камери предлагат безкомпромисно качество, брилянтни цветове и звук. Ако търсите кинематографична визия за вашата сватба, това е точният избор Вас. Сменяемата оптика позволява използването на различни снимачни планове: от широкоъгълни панорами до изящни детайли, а качествените обективи позволяват заснемане дори в много тъмни помещения.
 • Stadycam – Стабилизираща система за видеокамери, която позволява оператора да се движи без това да се отразява върху картината. Използва се за постигане на плавно движение на камерата и въздействащ кино ефект.
 • GO-Pro камера – Предназначена главно за екстремни спортове и работа в агресивна среда (прах, влага, подводно снимане), тази малка камера може да внесе в сватбения ви филм една различна гледна точка. Нечуплива и водоустойчива, благодарение на малките си размери и различните варианти за закрепване, тя може да бъде поставена почти навсякъде.
 • Допълнителен аудио пакет – Качественият звук за един филм е изключително важно изразно средство. Понякога в големи помещения и при събития на открито, където страничните шумове са неизбежни, е възможно основният звук, да не е достатъчно ясен. За да гарантираме отчетлив професионален звук от всички ритуали и важни моменти, ви предлагаме допълнително, професионални аудио рекордери, брошки и насочени микрофони на водещите в бранша Rode и Sennheiser. Тази услуга може да бъде добавена към всеки един от видеопакетите.