Добре дошли в Бо Студио!

Интернет страницата е дом, а посетителите са наши гости.
Разгледайте, коментирайте, дайте съвети как можем да се обзаведем по-добре. Ако сме ви симпатични и искате да ни посещавате по-често, направете така, че да се чувствате уютно, когато сте ни на гости.

Публикувано в Аудио, Видео, Всички, Тиражиране, Фото

Хелоуин (Halloween) парти диск за всеки

Ще заснемете ли вашето Хелоуин парти тази година?
Увековечете тези моменти, струва си! Ще видите, че когато след години се съберете с приятели и пуснете записа, ще се посмеете от сърце.  Снимайте на воля, за да е сигурно, че не сте пропуснали някой забавен момент, а после оставете в ръцете (и фантазията) на нашия видеомонтажист да подбере най-впечатляващите кадри. Изберете си музика за озвучаване, включете се, ако имате ваши идеи и ние
ще ви направим истински филм, с който да забавлявате гостите си по Коледа например. От вас очакваме да измислите заглавието :-)

Костюмите, настроението и обстановката на този празник наистина дават подходящ материал, за да се получи интересен филм за спомен. После ще запишем този филм на диск с подходящо оформление – отпечатана снимка върху диска, тематична обложка за DVD кутията. Нещо повече, в Бо Студио предлагаме и размножаване на дискове в желаното от вас количество. Така всеки участник в партито ще има свое копие от записа.

А сега, време е да се костюмираме!

Публикувано в Видео, Всички, Тиражиране

Лятно видео на DVD

Снимахте ли докато пътувахте това лято или пътешествието все още ви предстои? Може би предпочитате почивка на едно място, без местене и промяна на обстановката, радвайки се на игрите на децата си? Каквито и летни спомени да уловите с вашата видеокамера, ние можем да направим преглед и подбор на заснетото видео, да го прехвърлим и запишем на диск, като добавим любимата ви музика, надписи и тематична обложка.

За по-взискателните си клиенти изработваме кратка версия, която в рамките на желано от тях времетраене, отразява само най-интересните и вълнуващи моменти от пътуването или почивката. Предлагаме също размножаване на дисковете, така че всеки от приятелите или роднините ви да получи копие от заснетото и да оцени усилието, което сте направили, за да съхраните емоциите, преживяни заедно.
Лятното видео е като да си съберете дърва за зимата – спомени, които ще ви топлят в студените зимни вечери.

С етикет:
Публикувано в Видео, Всички, Тиражиране

Ще лакирате ли дисковете си?

Ще лакирате ли дисковете си? Въпрос, който често задаваме на клиентите с малки тиражи CD или DVD, но повечето от тях съвсем разбираемо се затрудняват с отговора, тъй като не знаят какво всъщност означава това.

В тази статия ще ви запознаем накратко с една от технологиите за отпечатване на изображение върху диск и ще ви дадем насоки кога е добре да се възползвате от допълнителната услуга – лакиране на дискове. Прочетете повече ›

С етикет: ,
Публикувано в Всички, Тиражиране

Светът на диска – “Прехвърлянето”

Това заглавие не е плагиатство на гърба на Сър Тери Пратчет, а начин да засвидетелстваме уважението си към него, като го цитираме.

Нашата работа често е свързана с истории от света на диска, но не в преносния, а в съвсем прекия смисъл. Ние, в Бо Студио, ежедневно боравим с диска – записваме го, проверяваме съдържанието, което сме създали, подготвяме и отпечатваме надписи и изображение върху него, опаковаме го в джобчета или кутийки, доставяме го на клиента и въобще, живеем заедно с него в света на диска. Прочетете повече ›

Публикувано в Видео, Всички

Имате ли снимки и видео от абитуриентски бал?

Най-бързите абитуриенти качиха в мрежата снимки и видео от бала си още в нощта на бала, други го направиха в следващите няколко дни, но има и такива, които не бързат, защото знаят, че снимките стават много по-интересни за гледане, след като събитието вече е отминало някъде назад във времето.
Какво може да направи Бо Студио за вашите спомени днес?

Прочетете повече ›

С етикет: , ,
Публикувано в Видео, Всички, Тиражиране, Фото

Какво е Video-In-Print ® технология?


Новата VIP технология, както с гордост я наричат създателите. “VIP” е и съвпадение, и чудесно хрумване за наименованието на новия продукт “Video-In-Print ®” на американската компания Americhip.  Тя притежава патента за дизайна и разработването на първото интерактивно HD видео, което гледате на изключително тънък дисплей, вграден в печатни издания. VIP вероятно е само началото на това, как в бъдеще видеото ще бъде интегрирано в печатната реклама, в обучителните материали, а защо не и в ежедневните предмети. Прочетете повече ›

Публикувано в Видео, Всички, Фото

Възстановяване на стари снимки

Какво и колко може да бъде възстановено от една стара фотография, пожълтяла от времето, скъсана или с наранени и частично липсващи образи, с драскотини, намачкани крайща или просто „нарисувана” от детето ви, когато е било мъничко? Прочетете повече ›

Публикувано в Всички, Фото

БО СТУДИО ви кани в БО ХОБИ на 1-ви юни!

Бо Хоби е магазин, който предлага конструктори Лего, пъзели, настолни игри и карти за игра – чудесни идеи за подарък на 1-ви юни, деня на детето. Както можете да се досетите от името, Бо Хоби е партньор на Бо Студио. Това е специализиран хоби магазин, който дава възможност за покупки както на място (в близост до Метростанция “Младост-1″), така и чрез интернет магазин. В Бо Хоби ще намерите най-богатия избор на LEGO конструктори и отделни LEGO части по избор, както и най-разнообразната колекция от пъзели на известни марки – Ravensburger, Educa, Jumbo, Schmidt, Heye. В добълнени към това се предлагат най-популярните настолни игри като Скрабъл, Монопол, Лабиринт, Скотланд ярд, Активити и други. За картоиграчите има уникален набор от тестета с карти за игра на австрийската фирма Piatnik.

Прочетете повече ›

С етикет: ,
Публикувано в Всички

Какво друго освен презапис на видеокасети върху диск?

Прехвърляне на видеокасети върху DVD

Презапис на видеокасети върху диск е услуга на БО СТУДИО, при която клиентите получават прехвърлена на DVD информацията, която досега са съхранявали на касета. Какво още предлагаме успоредно с това прехвърляне ще разберете от тази статия.

Прочетете повече ›

Публикувано в Видео, Всички

Най-смешните видео… търсения в Google

Кои са най-невероятните търсения, по които клиентите ни откриват в интернет, когато искат да прехвърлят видеозаписи върху диск?

прехвърляне на видеозаписи върху диск

Прочетете повече ›

Публикувано в Всички